Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 6.599.202 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: | commed@commed.hu

Ügyfélszolgálat

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van, kérjük írjon egy e-mailt, vagy keressen minket az alábbi telefonszámon.

x
Cím:
Telefon:
E-mail: commed@commed.hu

Adószám: x
Cégjegyzék szám ill. váll.engedély száma:

Cégünk 1993-óta sikeresen működő elektronikai vállalkozás, amely országszerte több ezer ügyfelét látja el termékeivel és szolgáltatásaival.
Kis és nagykereskedelmi egységünkben mintegy 2000 féle árucikk várja vásárlóit. Fő profilunk az elektronikai mérőműszerek forgalmazása, azok javítása és kalibrálása. Kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el a Peaktech, PTL GmbH,  SCHLEICH és a SONEL cégeknek.
Honlapunkon keresztül a kiválasztott terméket közvetlenül megrendelheti.
Választékunkat teljes terjedelmében a honlapunkon található
"Termékek" és "Szolgáltatások" menü pontokban találja meg.

Akkreditált Kalibráló Laborunkban villamos mérőműszerek, érintésvédelmi műszerek, hőmérők, mechanikai eszközök, szerszámok kalibrálását és felülvizsgálatát végezzük el -egyedi kérés alapján - telephelyükön is.

A Commed Kft. KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUMA az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormányának társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.

Szervizünkben elektronikus mérőműszerek, érintésvédelmi és szigetelésvizsgáló műszerek, ÉVÉ Univerzál műszerek, tápegységek rövid határidejű javítását és műszaki tanácsadást vállalunk. Vállaljuk a Magyarországon képviselettel nem rendelkező mérőműszerek javítását. Az Óra és Műszer Ipari Szövetkezet megszűnése után vállaljuk a szövetkezet által gyártott (főleg érintésvédelmi) műszerek javítását, felülvizsgálatát.
Minőségbiztosítási rendszerünket
(ISO 9001/2009) 2006-ban kiterjesztettük a Kalibráló Laboratóriumunkra is, amelynek akkreditálása 2007. február 07-én megtörtént (NAT-2-0263/2007), újraakkeditálás 2015-ben (NAT-2-0263/2015). Kalibráló Laboratóriumunk az MSZ/EN 17025:2005 alapján végzi tevékenységét. Cégünk NATO-beszállító, valamint a R.E.A.C.H. előírásainak is megfelel.
Önt is várjuk mintaboltunkba, ahol szakembereink állnak rendelkezéseikre a műszaki és kereskedelmi kérdések megválaszolására, elképzelései megvalósítására. A raktáron levő müszerek, készülékek, vérnyomásmérők kipróbálhatóak azok használatát szakembereink bemutatják.

Kérjük Önöket, hogy írják meg szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatos véleményüket az "Árajánlat kérés" menüpontban vagy közvetlenül az alábbi e-mail címekre:

Elérhetőségeink:

commed@commed.hu


1074 Budapest, VII. Vörösmarty u. 3/a

Nyitva: H-Cs: 9.00-17.00, P: 9.00-14.30
Telefon: +36-1-222-7000, +36-1-2520758

CÉGÜNK A NAV KÖZTARTOZÁSMENTES ÉS MEGBÍZHATÓ ADÓZÓI ADATBÁZISBAN SZEREPEL

      

 

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!
x