Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 6.599.202 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: | commed@commed.hu

SzolgáltatásainkKis és nagykereskedelmi egységünkben mintegy 2000 féle árucikk várja vásárlóit. Fő profilunk az elektronikai mérőműszerekforgalmazása, azok javítása és kalibrálása. Kizárólagos magyarországi képviseletét látjuk el a Peaktech, PTL GmbH,  SCHLEICH és a SONEL cégeknek.
Honlapunkon keresztül a kiválasztott terméket közvetlenül megrendelheti.
Választékunkat teljes terjedelmében a honlapunkon található
"Termékek" és "Szolgáltatások" menü pontokban találja meg.

Akkreditált Kalibráló Laborunkban villamos mérőműszerek, érintésvédelmi műszerek, hőmérők, mechanikai eszközök, szerszámok kalibrálását és felülvizsgálatát végezzük el - egyedi kérés alapján - telephelyükön is.

A Commed Kft. KALIBRÁLÓ LABORATÓRIUMA az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormányának társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósult meg.

Szervizünkben elektronikus mérőműszerek, érintésvédelmi és szigetelésvizsgáló műszerek, ÉVÉ Univerzál műszerek, tápegységek rövid határidejű javítását és műszaki tanácsadást vállalunk. Vállaljuk a Magyarországon képviselettel nem rendelkező mérőműszerek javítását. Az Óra és Műszer Ipari Szövetkezet megszűnése után vállaljuk a szövetkezet által gyártott (főleg érintésvédelmi) műszerek javítását, felülvizsgálatát.
Minőségbiztosítási rendszerünket
(ISO 9001/2009) 2006-ban kiterjesztettük a Kalibráló Laboratóriumunkra is, amelynek akkreditálása 2007. február 07-én megtörtént (NAT-2-0263/2007), újraakkeditálás 2015-ben (NAT-2-0263/2015). Kalibráló Laboratóriumunk az MSZ/EN 17025:2005 alapján végzi tevékenységét. Cégünk NATO-beszállító, valamint a R.E.A.C.H. előírásainak is megfelel.
Önt is várjuk mintaboltunkba, ahol szakembereink állnak rendelkezéseikre a műszaki és kereskedelmi kérdések megválaszolására, elképzelései megvalósítására.

Minőségirányítási rendszerünk:MSZ EN ISO 9001:2009
Kalibráló Laboratóriumunk: NAT-2-0263/2015
NATO: NCAGE 0128V 

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!
x